Advertisement

Παναγια Σουμελα / Panagia Soymela Anoigei Tis Portes Ths Stoys Episkeptes Epeita Apo 4 Xronia Politismos Iefimerida Gr - Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού.

Παναγια Σουμελα / Panagia Soymela Anoigei Tis Portes Ths Stoys Episkeptes Epeita Apo 4 Xronia Politismos Iefimerida Gr - Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού.. Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε.

Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά.

Paraklhsh Sthn Panagia Soymela Apo Ton Mhtropolith Beroias Proseuxi Gr
Paraklhsh Sthn Panagia Soymela Apo Ton Mhtropolith Beroias Proseuxi Gr from proseuxi.gr
Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Детская молитва богородице на греческом языке. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού.

Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! 'think you're the hunchback of notre dame? Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας.

Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι!

Pk2y5 Aw2w I0m
Pk2y5 Aw2w I0m from www.pontosnews.gr
Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε.

Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. At notre dame the sections are prepared! Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. This opens in a new window. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία.

Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. At notre dame the sections are prepared! Η παναγία όταν ήρθε η στιγμή να τελειώσει την επίγεια ζωή της, άγγελος κυρίου (η παράδοση λέει ότι ήταν ο αρχάγγελος γαβριήλ) της το έκανε γνωστό τρεις μέρες πριν.

Iera Eikona Panagias Soymela
Iera Eikona Panagias Soymela from www.panagiasoumela.gr
Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. At notre dame the sections are prepared! Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Детская молитва богородице на греческом языке.

Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά.

Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. 'think you're the hunchback of notre dame? Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••.

Posting Komentar

0 Komentar